İSTANBUL / SULTANGAZİ - Bezmialem Valide Sultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Öğrencilerimize matematiği sevdirmek ve matematiğe olan ilgilerini arttırmak için okulumuz matematik hocaları Geleneksel Çarpanga Turnuvamızı bu sene de düzenlediler. Emeği geçen Melike YILDIRIM, Aysun EKİZ, Muhammed SANCAR hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Arapça öğretmenimiz Merve HASOĞLU'nun dersinde Hanin ALHASAN ve Shahed TAHA öğrencilerimiz Karagöz Hacivat Tiyatrosunu hazırlayıp Arapça versiyonunu arkadaşlarına sundular. Emekleri için hocamıza ve öğrencilerimize teşekkü ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulünü anmak için okulumuzda etkinlik düzenlendi. Emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini Anma günü adına etkinlik düzenlendi. Emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Psikolojik Danışman Zişan Kavan 12. Sınıf öğrencilerimize üniversiteleri, bölümleri, bölümlerin netlerini araştırabilecekleri ve tercih robotunu kullanabilecekleri YÖKATLAS sitesinin tanıtımını yaptı.

Mrt

11 ve 12.Sınıf öğrencilerimizle birlikte Atlas Üniversitesine gittik. Tanıtım seminerinin ardından kütüphaneyi, açık hava sinemasını, laboratuvarları gezdik ve bir konuda demo derse katıldık.

Mrt

11. sınıf öğrencilerimizle Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesine gittik. Üniversite hakkındaki semineri dinledikten sonra kampüs içinde öğrenciler kendilerine verilen serbest zaman diliminde gezilerini yaptılar.

Mrt

Yaşam boyu öğrenmeyi ve sosyal toplumun düzenini desteklemek için başlatılan Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme Projesini aşağıda sizlere aktaracağız. Bu konuda aklınıza takılan sorularınız olduğunda bilgi almak için okul idaresine ve pdr servisine başvurabilirsiniz.

Şbt

Haseki Devlet hastanesi sorumlusu rehberlik servisinden Psikolojik Danışmanımız Sadet Özcan Çalışkan katılımıyla tüm ogrencilerimize organ bağışının önemi hakkında semineri verdi.

Şbt

Maziden Atiye Şiir Yarışmasında  öğrencimiz Didem BARTIK okulumuzu temsil etmiştir.

Şbt

Her sene yaptığımız kitap okuma etkinliğimiz son hız devam diyor. Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak vatanımızın geleceğini en güzel noktalara taşımak için atmamız gereken  en temel adımlardan biri. Bizler ise okul olarak bu adımın öneminin bilincindeyiz. En yoğun haftalarımızda bile devam ettirdiğimiz kitap okuma etkinliğimizden bu haftaki kareleri sizlerle paylaşmak isteriz.

Şbt

Okulumuzda 2023-2024 eğitim döneminde devam eden Harezmi Projesi kapsamında lise grubumuzla yaptığımız ''Aeroponik (Topraksız) Tarım'' çalışmamızı İlçe Milli eğitim Müdürümüz Necati Tekbaş, Şube Müdürümüz Bülent Mutlu ve ilçe Harezmi Koordinatörümüz Fatih Yağcıoğlu ziyaret ettiler. Kübra Özdemir, Merve Hasoğlu öğretmenlerimiz  ile öğrencilerimizin Eylül ayından beri yaptıkları tüm çalışmaları incelediler. Katılımları için kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

12. sınıf yönetilmesi emek isteyen bir dönem ve bu dönemde zorlanıyor olabilirsin.Unutmamalısın ki bu süreci seninle birlikte tüm YKS öğrencileri yaşıyor. Ama başarıya ulaşanlar sadece sabredip bu zorluğu yönetenler. Eğer bu konuda zorlanıyorsan okul rehberlik servisinden yardım alabilirsin.

Ock

18 Aralık Dünya Arapça Günü kapsamında okulumuzda Arapça Öğretmenlerimiz Merve Hasoğlu ve Berna Sancar tarafından Koro, Şiir Dinletisi ve Tiyatro etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.