İSTANBUL / SULTANGAZİ - Bezmialem Valide Sultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eğitim Koçluğu

29.02.2023 Tarihinde yapılan öğrenci danışmanları (Eğitim Koçluğu) toplantısında öğrencilerin başarısını artırmak onları motive etmek ve ders çalışma alışkanlıkları kazandırmak için eğitim koçluğu projesi kapsamında aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1- Eğitim Koçluğu projesi kapsamında ayda bir yapılan deneme sınavlarında başarılı olan okul çapında ilk üç dereceye giren öğrencilerin sinema bileti ile ödüllendirilmesine 2-Öğrencilerin eksik olduğu derslerde ve konularda telafi dersi yapılmasına 3-Danışman öğretmenlerin velilerle birebir görüşmesine 4- Öğrencilerin başarılarını artırma okuduklarını anlama, yorumlama ve sözcük dağarcığını geliştirmek içi kitap okumalarını teşvik etmeye ayrıca okula eğitim öğretim haricinde kitap vb. yayınların getirilmemesine karar verilmiştir.
Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 13:52 - Görüntülenme: 27