İSTANBUL / SULTANGAZİ - Bezmialem Valide Sultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

İlk Kıblemiz Kudüs’te şehit edilen Rim ve dedesinin doğum günü olan 23 Aralık tüm Dünya’da Dünya Şehit Çocukları Günü olarak ilan edilmiş ve böylece tüm ülkeler yapılan işgale karşı durduklarını belirtmişlerdir. Okul olarak 23 Aralık’ı anmak adına okulumuzdaki tüm şubelere çikolata dağıtımı yaptık. Emeği geçen Ayşe Akgül, Hümeyra Erpehlivan, Edanur Kaçar öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ederim.

Aşağıdaki linkte yaptığımız çalışmanın linkine ulaşabilirsiniz

Ock

İlk Kıblemiz Kudüs’te yaşanan işgali kınamak ve işgale destek olan markaları boykot etmek için öğrencilerimizden Betül Sarıusta Ve Sidra Türkmenoğlu’nun hazırladığı videoyu sizlerle paylaşmaktayız. Emekleri için okulumuz adına öğrencilerimize teşekkür ederim.

Aşağıdaki linkten etkinliğimizin videosuna ulaşabilirsiniz

Kas

Veli akademileri kapsamında Psikolojik Danışmanımız Zişan Kavan tarafından velilerimize aşağıdaki seminerler verildi.

-Aile içi iletişim

-Okul başarısında ailenin rol

-YKS LGS sınavlarının tanıtımı

Kas

Okulumuzda Edebiyat öğretmenimiz Sinan Ertürk yönetiminde yapılan YKS denemelerinin takvimini ekte sizlere sunarız. Emekleri için Sinan Ertürk hocamıza okulumuz adıma teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda mesleklerin tanıtımı kapsamında yaptığımız bir çalışma olan “Meslek Daveti” etkinliğimiz bu sene de devam ediyor. Avukat Hacer Hanım okulumuzda mesleğine dair seminer verdi.

Hukuk bölümünü kazanmak için lisede nasıl çalışılmalı

Okurken ne tür çalışmalarla kariyer yönünden gelişim sağlanmalı

Mezun olduktan sonraki iş sürecinde neler yapılmalı

Yukarıda yazılan başlıklar temel alınarak avukatlık ile alakalı bilgiler aldık.

Yoğun temposuna rağmen davetimizi kabul edip öğrencilerimizi bilgilendiren Avukat Hacer Hanıma ve bu etkinliği düzenleyen Merve Hasoğlu, Zişan Kavan hocalarımıza okulumuz adına teşekkür ederiz.

May

Sultangazi Belediyesinin katkılarıyla 12.sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yaptık.

May

Mrt

Öğrencilerin YKS sınavına yönelik motivasyonlarını arttırmak için üniversite gezisi yapıldı.

Mrt

Okulumuzda YKS sınavına yönelik verimli ders çalışma teknikleri semineri rehberlik servisince yapıldı.

Mrt

Velilerimizle birlikte YKS ye yönelik seminer yaptık.

12. sınıflarımıza yönelik YKS semineri düzenlendi