İSTANBUL / SULTANGAZİ - Bezmialem Valide Sultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Bezmialem Valide Sultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak çevredeki ortaokullara lisemizi tanıtıyoruz. Emeği geçen Zişan Kavan ve Merve Hasoğlu Hocalarımıza teşekkür ederiz.

May

Milli Eğitim Bakanlık'ının düzenlemiş olduğu Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili broşürler aşağıda paylaşılmıştır.

Nis

Her hafta okulumuzda yapılan kitap okuma etkinliğimiz bu hafta havaların da güzelleşmesiyle okul bahçesinde yapılmıştır.

Nis

''Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında her gün 21.00-21.30 saatleri arasında öğretmenler, öğrenciler ve veliler kitap okuyoruz. İstanbul Valiliğince başlatılan projenin amacı öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve bireylerde okuma kültürü oluşturmaktır.

Nis

Okulumuzda Belirli Gün ve Haftalar kapsamında Kişisel Verileri Koruma Günü ile ilgili okulumuz rehber öğretmeni tarafından öğrencilere seminer verilmiş, öğrencilerde farkındalık yaratmak için okul panosu hazırlanmıştır.

Nis

Okulumuzda İstanbul Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında Ulusal Kanser Haftası ile ilgili öğrencilerimizde ve toplumda farkındalık yaratmak bilgilendirmek amaçlı okul panosu düzenlenmiş, okulumuz öğretmeni tarafından kanserle ilgili öğrencilere seminer verilmiştir.

Nis

Ara tatilde öğrencilerimizin vakitlerini verimli geçirebilmeleri için Rehberlik Servisi tarafından ders programı hazırlanmıştır.

Okulumuzun Okul Aile Birliği Nisan Ayı Bilançosu

Mrt

Okulumuzdaki öğrencilerin katılımıyla İlk Kıblemiz olan Kudüs'ü konu alan bir resim yarışması düzenledik. Bu yarışmanın sonucunda Hale Ebuzeynep isimli öğrencimiz birinci seçildi ve kendisine verdiği emekleri için hediyesini takdim ettik. Yarışmaya katılan Hale Ebuzeynep, Emine Alissa, Yasmin Alatba, Giyne Nejjar, Mehe Miray isimli öğrencilerimize ve yarışmayı düzenleyen Rümeysa Nur Keskin, Zişan Kavan hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Kudüs Okulu Projemiz Kapsamında İlk Kıblemiz Mescidi Aksa'da yapılan zulümler hakkında öğrencilerimizi bilinçlendirmeye ve tarihini bilen öğrenciler yetiştirmeye devam ediyoruz. Bu çalışmamızda ''The Tower'' isimli animasyonu öğrencilerimizle izledik. Emeği geçen Rümeysa Nur Keskin ve Zişan Kavan Hocalarımıza teşekkür ederiz.